A partir del 5 de març les persones autònomes i microempreses d’Inca podran presentar les sol·licituds per accedir a una subvenció de 1.000 € per beneficiari.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, acompanyat de la regidora d’Innovació i Empresa, María José Fernández, i el regidor d’Economia Local, Miguel Ángel Cortés, s’ha reunit amb representants de les tres principals agrupacions comercials i empresarials de la ciutat, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Activa’t Inca Associació Empresarial i Empenta – Xarxa de Negocis. La finalitat d’aquesta trobada era explicar-los les bases de la convocatòria de les subvencions «Reiniciam Inca», dotada amb 600.000 euros, i el procediment que s’habilitarà per poder realitzar les sol·licituds.

«Des de l’Ajuntament ens hem mantingut en contacte permanent amb les principals associacions de la ciutat amb l’objectiu de treballar conjuntament en la reactivació del teixit econòmic i productiu del municipi i treballar tots plegats en les bases d’aquestes ajudes directes a autònoms i petites empreses”, explica Moreno.

Per la seva banda, Fernández destaca que «el nostre principal objectiu era definir entre tots i totes unes bases senzilles i intentar agilitzar al màxim els tràmits per tal que les ajudes es puguin gestionar de manera més eficient i ràpida». En aquest sentit, cal destacar que les tres associacions han valorat molt positivament la feina realitzada per l’Ajuntament durant els darrers mesos i s’han mostrat molt contents per aquesta important injecció econòmica que es realitzarà als petits empresaris d’Inca.

Així doncs, les subvencions «Reiniciam Inca» neixen amb l’objectiu d’ajudar les persones autònomes i els petits empresaris d’Inca a reiniciar la seva activitat després de les fortes restriccions aplicades i contribuir a pal·liar els efectes provocats per la crisi generada per la COVID-19. Les sol·licituds per accedir a aquestes ajudes directes de 1.000 € per beneficiari es podran realitzar del 5 de març al 6 d’abril, exclusivament de manera telemàtica a través de la web municipal. L’atorgament dels ajusts s’efectuarà en règim de concurrència no competitiva, per estricte ordre d’entrada en el registre. Les bases es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/subvencions-reiniciam-inca-2021

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image