El Col·legi Oficial de Guies Turístics de Balears – COGTIB posa en marxa el projecte «Sigues turista per un dia», amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme i alguns municipis de Mallorca. La finalitat d’aquesta iniciativa és fomentar el desenvolupament turístic sostenible i promoure els pobles d’interior de l’illa.

Així doncs, Inca va ser el primer municipi de Mallorca a sumar-se al projecte, i ha posat en marxa visites guiades setmanals per donar a conèixer la seva història, cultura, gastronomia i comerç local. Actualment també s’hi han adherit els municipis d’Alcúdia, Pollença, Felanitx i Vilafranca de Bonany.

Les visites guiades tendran una durada aproximada d’una hora i mitja, i seran duites a terme per guies turístics col·legiats. Els guies oficials tenen experiència a coordinar visites, fer-les amenes i difondre-les en diferents llengües, per això s’han posat aquestes capacitats al servei dels ajuntaments per dissenyar les dites visites, establir les rutes, els dies i els horaris, així com per recollir les impressions dels participants a través de qüestionaris de satisfacció a la recerca de l’anhelada millora contínua.

Són visites pensades especialment per als residents, encara que també en podran gaudir els turistes que visitin Mallorca. El preu de les visites serà de tan sols 10 € per participant, i seran gratuïtes per als menors de 12 anys. És necessari fer una reserva amb una antelació mínima de 48 hores, triant l’idioma: català, castellà, anglès, alemany i d’altres sota petició. El grup mínim perquè puguin dur-se a terme aquestes visites és de deu persones. Les reserves es realitzaran per correu electrònic a administracion@colegioguiasib.com.

La primera visita, en el marc del projecte «Sigues turista per un dia», es realitzarà el dia 1 de juliol a Inca, a on es duran a terme rutes turístiques tots els dijous. El punt de trobada serà el Museu del Calçat i de la Indústria.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image