L’Ajuntament d’Inca i Càritas Diocesana de Mallorca han renovat l’acord de col·laboració per a la gestió del Menjador Social d’Inca. D’aquesta manera, l’entitat rebrà, un any més, una subvenció de 125.000 euros per a despeses de manteniment, pagament de subministraments i atenció dels beneficiaris i beneficiàries.

L’acte de signatura del Conveni ha estat presidit per Virgilio Moreno, batle d’Inca, i la directora de Càritas Mallorca, Esther Romero, i ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Socials Maria Antònia Pons. «Estam molt contents de poder renovar un any més aquest conveni i poder seguir treballant de la mà de Càritas, entitat que desenvolupa a la perfecció el projecte del Menjador Social d’Inca i ofereix un servei de qualitat a les persones ateses», assenyala Pons.

Càritas Diocesana de Mallorca va obrir el Menjador Social d’Inca, ubicat al carrer de Son Ordre, l’any 1994. Actualment, es preparen diàriament 130 menús casolans, amb primer plat, un segon i postres. Les persones que reben aquesta ajuda poden menjar al Menjador Social o emportar-se el menú preparat a casa. D’altra banda, es fa repartiment a domicili, en el cas que la persona usuària no es pugui desplaçar.

En aquest sentit, el batle Moreno subratlla la gran funció social que fa el Menjador Social a la nostra ciutat i el servei imprescindible que ofereix als ciutadans d’Inca. «Per a nosaltres és molt important mantenir aquesta col·laboració; un fort agraïment a Càritas i als seus voluntaris per la gran tasca que realitzen a Inca.»

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image