Un any més, l’Ajuntament d’Inca i el Club Atletisme es Raiguer organitzen conjuntament «Sa Milla Ciutat d’Inca», que enguany celebra ja la seva vint-i-novena edició. La cursa es durà a terme el pròxim dissabte 1 d’abril a partir de les 10.30 hores, en el circuit urbà de la Gran Via de Colom, homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Així doncs, aquest any es duran a terme un total de catorze curses organitzades per categories i edats, en tres modalitats: mitja milla (800 metres), milla completa (1609 metres) i doble milla (3.218 metres). A més de les curses populars, a partir de les 11.30 hores tendrà lloc el Campionat de les Illes Balears en Ruta Femení Federat i, a continuació a les 11.40 hores, se celebrarà el Campionat masculí.

Per participar a la XXIX Sa Milla Ciutat d’Inca 2023 és necessari inscriure-s’hi prèviament a través de la web elitechip.net. El preu de les inscripcions és de 4 euros per als majors de 16 anys, i la cursa estarà oberta a tots els i les atletes que desitgin apuntar-s’hi.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image