El Casal de Joves sa Fàbrica ha estat escollit com l’escenari per presentar les festes patronals de Sant Abdon i Sant Senén 2015. Unes celebracions que al llarg de 8 dies presenten una oferta molt variada amb l’objectiu que tant grans com petits puguin gaudir plegats i fer poble. «El nostre principal pensament ha estat plantejar uns actes participatius combinant allò tradicional amb algunes innovacions», ha explicat el regidor de Festes, Antoni Penya.

IMG_9633
Pirates Pirats donaran inici a Sant Abdon i Sant Senén 2015 amb la Festa del Sus, una novetat que l’equip de govern vol implantar. Es tracta d’un esdeveniment festiu i musical que cada any donarà la benvinguda a les festes patronals. Així, es podran trobar actes amb tanta tradició com la Cursa Ciclista Pere Bestard o la Trobada de Balls Regionals, i d’altres més nous com Inca Yeyé o la festa Holi. «Estam molt contents de poder oferir un programa pensat per a tothom i amb la col·laboració de persones i entitats locals», ha manifestat Virgilio Moreno, batle d’Inca. Per als més petits s’ha fet un programa a part, que amb el títol de Festetes d’Inca agrupa 5 dies d’activitats infantils.

Tot i això, des de l’Ajuntament s’ha fet referència al fet que enguany es fa un canvi de model a les festes patronals. «Hem volgut recuperar la vertadera essència d’unes celebracions d’estiu de fa anys, uns actes basats en la participació i amb les ganes de fer poble», ha comentat Penya.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image