El Palau Municipal d’Esports torna a acollir bàsquet. La pedrera del Bàsquet Ciutat d’Inca utilitzarà les instal·lacions municipals, després que des de l’àrea d’Esports s’hagi fet una inversió de prop de 66.000 euros. «Veiem necessari un canvi de model per unes instal·lacions que s’havien dissenyat per la competició d’un equip d’elit, i no era apropiada perque els equips inferiors poguessin entrenar i jugar a bàsquet, ara, amb les millores tornarà aquest esport al palau», ha comentat el tinent batle d’Esports, Gori Ferrà.

gori_palau16

Prop de 51.000 euros ha estat el cost de posar un sistema de cistelles retràctils. En total se n’han col·locat 6 de minibàsquet i dues de competició. S’ha instal·lat un sistema que permet, en manco de 2 minuts tenir-les totes operatives tant pels entrenaments com per a competicions. A més, s’han marcat tres nous terrenys de joc longitudinals pels més petits. «Hem tengut molta cura per tal que sigui una zona pràctica i adequada a les necessitats dels esportistes», ha comentat Ferrà.

La il·luminació també ha estat millorada. Per part de l’Ajuntament s’ha realitzat una inversió de 15.000 euros en posar focus tipus LED. D’aquesta manera s’ha rebaixat en quasi un 75% el consum elèctric necessari per donar llum a la pista. «La posada en marxa d’aquest projecte suposa un avanç pels esportistes, ja que disposaran d’una millor i més uniforme il·luminació», ha explicat Ferrà. També s’abaratirà el cost de manteniment de la nova infraestructura, ja que és més accessible. Per part dels tècnics municipals es pensa que un període de sis anys s’haurà amortitzat el cost de l’obra.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image