L’Ajuntament juntament amb l’Associació de Comerciants d’Inca i el Sindicat Obrer la Pau han organitzat per a tot el mes d’agost els “Divendres a la Fresca”. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar el comerç local durant l’estiu. Durant aquest temps els establiments dels carrers Major, el Comerç i Miquel Duran retardaran el seu horari de tancament fins a les 21 h. “Aquest esdeveniment també servirà als botiguers per veure si als compradors els és útil un altre horari”, ha esmentat el regidor de Comerç, Jaume Tortella.

PresDF

Durant el Divendres a la Fresca hi haurà un mercadet artesanal, comerços oberts fins tard i, a més, hi haurà un grup de restaurants que oferiran tapes especials. La intenció dels organitzadors és que la gent surti pels carrers i trobi una oferta interessant. “Des del consistori creim important donar suport a iniciatives com aquesta perquè surten des de la ciutadania, fet que garanteix que hi haurà implicació i serà un èxit”, ha assegurat Tortella. Les parades del carrer presentaran una estètica d’estiu, predominant el blanc. D’aquesta manera es pretén donar una uniformitat al carrer i fer-lo més vistós per als compradors.

“La iniciativa podrà servir a tots per analitzar com han de ser els esdeveniments de promoció comercial a la nostra ciutat i així aconseguir més bons resultats”, ha comentat la regidora de Promoció Econòmica, María José Fernández. Des del consistori es pretén donar un impuls al comerç local organitzant o col·laborant en activitats que serveixin per atreure gent cap a la ciutat.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image