Durant el pròxim trimestre els joves d’Inca podran participar de vuit cursos a Casal de Joves Sa Fàbrica. La quantitat de cursos és una novetat, ja que es passa de 2 a 8 a causa del seu canvi de gestió. “Hem impulsat un canvi de model, promovent que les activitats al Casal siguin autogestionades pels mateixos joves; d’aquesta manera s’aconsegueix l’interès i la participació dels usuaris”, ha comentat el regidor de Joventut, Sebastià Oriol.

duo

A l’oferta del present trimestre, es podrà participar de dansa del ventre, funky, estimulació musical, maquillatge, ball de bot, fotografia, escacs i ritmes més hip hop. Els horaris s’han establert de tal manera que la majoria de possibles persones usuàries, en la seva condició d’estudiants, hi pugui acudir. Així de dilluns a divendres, l’horabaixa, i durant tot el dissabte es podrà gaudir de les diferents activitats. “Com que es tracta de cursos organitzats per a joves, els mateixos instructors han cercat una certa flexibilitat per tal que els joves d’Inca puguin participar-hi, fet pel qual creim que serà un èxit de participació”, ha comentat el batle, Virgilio Moreno.

Als cursos poden prendre part joves de fins a 35 anys, amb inscripció prèvia. Per donar el màxim de facilitats al procés, des del Casal s’ofereix la possibilitat de, a més d’apuntar-se presencialment, fer-ho a través d’una bústia electrònica o bé de les xarxes socials pròpies de l’entitat. “Estam aprofitant l’alta interacció dels joves amb les xarxes socials no tan sols per fer-los arribar la informació de les diferents activitats, sinó també per rebre el feedback a partir de canals que els són molt propers” ha dit Oriol.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image