Durant el pròxim trimestre els joves d’Inca podran participar de vuit cursos a Casal de Joves sa Fàbrica. La quantitat de cursos és una novetat, ja que es passa de 2 a 8 a causa del canvi de gestió dels mateixos. “Hem impulsat un canvi de model, promovent que les activitats al casal siguin autogestionades pels mateixos joves; d’aquesta manera s’aconsegueix l’interès i la participació dels usuaris”, ha comentat el regidor de Joventut, Sebastià Oriol.

duo

A l’oferta del present trimestre, es podrà participar de: dansa del ventre, funky, estimulació musical, maquillatge, ball de bot, fotografia, escacs i ritmes més hip hop. Els horaris s’han establert de tal manera que a la majoria de possibles usuaris, en la seva condició d’estudiants, hi pugui acudir. Així de dilluns a divendres, l’horabaixa, i durant tot el dissabte es podrà gaudir de les diferents activitats. “Com es tracta de cursos organitzats per a joves, els mateixos instructors, han cercat una certa flexibilitat per tal que els joves d’Inca puguin participar-hi; fet pel qual creiem que serà un èxit de participació”, ha comentat el Batle, Virgilio Moreno.

Als cursos poden participar joves de fins a 35 anys, prèvia inscripció. Per tal de donar el màxim de facilitats al procés, des del casal s’ofereix la possibilitat de, a més d’apuntar-se presencialment, fer-ho a través d’una bústia electrònica o bé de les xarxes socials pròpies de l’entitat. “Estam aprofitant l’alta interacció dels joves amb les xarxes socials, no tan sols per fer-los arribar la informació de les diferents activitats, sinó també per rebre el feedback a partir de canals que els hi són molt propers” ha dit Oriol.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros