Aquest estiu el Consell de Mallorca i l’Agrupació Empresarial de Vehicles amb i sense conductor de Balears -AEVAB- posen en marxa una experiència pilot per promocionar les destinacions Mallorca i Inca entre els usuaris de cotxes de lloguer. A la presentació de la iniciativa han estat presents el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca Cosme Bonet, el batle d’Inca Virgilio Moreno, el president d’AEVAB Ramón Reus, la directora insular de Turisme Paula Ginard, el regidor de Turisme d’Inca Jaume Tortella i els representants de les diferents patronals de comerç i restauració que hi ha a Inca. Els vehicles, quan els rebi un client, portaran a dintre una publicitat d’ambdues destinacions penjada del retrovisor interior. “Hem recollit una petició de l’Ajuntament d’Inca, i creim que es tracta d’una manera d’anar cap a un tipus de visitant que es desplaça cercant altres atractius que té devora del seu allotjament”, ha declarat Bonet.

Poming

La flota d’associats de l’AEVAB, sobretot, aquells que tenen destinació cap a la zona nord de Mallorca, participaran durant els pròxims 3 mesos de la campanya. “Veim que hi ha un clar potencial per donar a conèixer tota l’illa i estam molt contents de poder col·laborar en iniciatives com aquesta, que ajuden al seu progrés global”, ha afirmat Reus. Els usuaris tendran un accés directe a les pàgines turístiques tant de Mallorca com d’Inca on podran trobar informació completa d’ambdues destinacions. “Ajuntar el nom d’Inca amb la potència que té Mallorca pensam que serà molt beneficiós i que ajudarà a col·locar la nostra ciutat al mapa turístic de l’illa”, ha comentat Moreno.

La promoció de Mallorca és genèrica de tots els atractius que té. En canvi, la promoció d’Inca és part d’Inca Shopping Area, una promoció de l’oferta comercial i gastronòmica de la capital del Raiguer. “Hem cregut que la promoció de la ciutat, de manera diferenciada, s’havia de treballar sobre els punts forts, i amb tot això hem rebut el suport de les diferents associacions empresarials que treballen al municipi”, ha dit Tortella. Amb la campanya de “poming” es donarà suport a la que es considera la temporada baixa de la ciutat, que són els mesos d’estiu.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image