Aquest estiu el Consell de Mallorca i l’Agrupació Empresarial de Vehicles amb i sense conductor de Balears -AEVAB- posen en marxa una experiència pilot per promocionar les destinacions Mallorca i Inca entre els usuaris de cotxes de lloguer. A la presentació de la iniciativa hi han estat presents el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, el Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el president d’AEVAB, Ramón Reus, la directora insular de Turisme, Paula Ginard, el regidor de Turisme d’Inca, Jaume Tortella, i els representants de les diferents patronals de comerç i restauració que hi ha a Inca. Amb tot, els vehicles, quan els rebi un client, portaran a dintre una publicitat d’ambdues destinacions penjada del retrovisor interior. “Hem recollit una petició de l’Ajuntament d’Inca i creiem que es tracta d’una manera d’anar cap a un tipus de visitant que es desplaça cercant altres atractius que té devora del seu lloc d’hospedatge”, ha declarat Bonet.

Poming

La flota d’associats de l’AEVAB, sobretot, aquells que tenen destinació cap a la zona nord de Mallorca, participaran, durant els pròxims 3 mesos de la campanya. “Veiem que hi ha un clar potencial per donar a conèixer tota l’illa i estam molt contents de poder col·laborar en iniciatives com aquesta que ajuden al progrés global de l’illa”, ha afirmat Reus. Els usuaris tendran un accés directe a les pàgines turístiques tant de Mallorca com d’Inca on podran trobar informació completa d’ambdues destinacions. “Ajuntar el nom d’Inca a la potència que té Mallorca, pensam que serà molt beneficiós i que ajudarà a col·locar la nostra ciutat al mapa turístic de l’illa”, ha comentat Moreno.

La promoció de Mallorca és genèrica de tots els atractius que té l’illa. En canvi, la promoció d’Inca és part d’Inca Shopping Area, una promoció de l’oferta comercial i gastronòmica de la capital del Raiguer. “Hem cregut que la promoció de la ciutat, de manera diferenciada, s’havia de treballar damunt els punts forts, i amb tot això, hem rebut el suport de les diferents associacions empresarials que treballen al municipi”, ha dit Tortella. Amb la campanya de “poming” es donarà suport a la que es considera la temporada baixa de la ciutat que són els mesos d’estiu.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image