El Mercat Cobert d’Inca i l’Ajuntament d’Inca consoliden la Nit de Tapes, i han presentat avui la seva segona edició, que serà “Especial Feria de Abril” i se celebrarà el dissabte 1 d’abril. Un total de set establiments participaran en aquesta activitat, que pretén donar una empenta al Mercat com a centre gastronòmic que aposta pel producte quilòmetre zero.

La Nit de Tapes començarà a les 20 hores i es perllongarà fins a la mitjanit. L’entrada serà lliure, i hi haurà preus per tapa. Les tapes estaran elaborades amb productes frescs i de qualitat que es poden trobar cada dia al Mercat Cobert.

“Consolidam l’esdeveniment més important que hem fet al Mercat Cobert i desitjam que venguin moltes més edicions després d’aquesta. En aquesta segona edició, ‘Especial Feria de Abril’, esperam que vengui molta més gent que a la primera, encara que ja ens va sorprendre la bona acollida per un ampli públic”, declara Mateu Cabot, president del Mercat d’Inca.

Els negocis que hi participaran són el Forn des Mercat, Wine Mercat, Famosa Samosa, La Barra de Miceli, Es Rebost de na Xisca, Peix Can Mateu i Carnisseria Sebastià. Cada un d’ells oferirà un tast gastronòmic amb la seva senya d’identitat. Aproximadament, en total hi haurà un ventall d’una vintena de tapes.

A més a més, la vetllada estarà acompanyada d’ambientació musical. En concret, l’animació anirà a càrrec de Drabingo i les sevillanes de l’associació “Mucho Más”. També se celebrarà el XIII aniversari del Mercat Cobert.

“El Mercat Cobert d’Inca és un gran aparador de la gastronomia local i marca el present i el futur d’aquest sector a la nostra ciutat; un sector que es consolida i que cada cop és més potent. Així mateix, ara comença la temporada alta, i això es notarà en nombre i rebuda dels esdeveniments a un centre gastronòmic com aquest”, declara el regidor de Comerç i Turisme Miguel Ángel Cortés.

Per la seva banda, Virgilio Moreno ha destacat que “seguim posant en valor el comerç local, seguim amb l’objectiu d’obrir el Mercat Cobert d’Inca, situat en una plaça reformada, que, a més, acull públic inquer i visitant. Puc dir que estam de celebració perquè consolidam la ciutat com el cor de Mallorca amb tots els serveis a l’abast”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image