El Claustre de Sant Domingo ha acollit avui la presentació de la tercera edició de la Guia Transfer Class by Chefs(in) de restaurants i cocteleries de Balears, corresponent a la temporada 2023-2024. Ha comptat amb la presència de cuiners com Santi Taura, Patrick James, Ariadna Salvador, Joan Marc Garcies, March Fosh, Javier Hoebeeck o Cati Pieras. A l’acte han assistit el batle d’Inca Virgilio Moreno i altres membres del consistori.

Miguel Ángel Payeras, soci de Deacorde Agency i director de Chefs(in), i Jesús Cuartero, director comercial de Transfer Class, han estat els encarregats de presentar la Guia gastronòmica, que inclou 53 restaurants de Mallorca (36), Menorca (8), Eivissa (3) i Formentera (1), a més de 6 cocteleries.

Per primera vegada entren a formar part de la Guia els restaurants de Mallorca Nus (Palma), Laudat (Santanyí) i el restaurant Saba de l’Hotel Kimpton Aysla (Santa Ponça); d’Eivissa, el restaurant Asal de l’Ibiza Gran Hotel; de Formentera, Quimera i de Menorca, Ca na Pilar (Es Migjorn Gran). En la secció de cocteleria, entra Sala de Personal (Palma), ubicada al soterrani de la cocteleria Ginbo.

Aquesta és la tercera edició de la guia gastronòmica Transfer Class by Chefs(in), que sorgeix de l’experiència de Chefs(in) en el sector de la gastronomia, treballant braç a braç amb els cuiners de les Illes des de fa deu anys, i Transfer Class, l’empresa de lloguer de vehicles prèmium amb conductor, encarregada de rebre turistes i viatgers de tot el món.

Els assistents a la presentació de la Guia Transfer Class by Chefs(in) han pogut gaudir dels plats d’Ariadna Salvador, membre de Chefs(in) i creadora de la cuina de Nnumá.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image