La plaça d’Orient ha estat l’escenari per la presentació del programa de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén a Inca. El Batle, Virgilio Moreno, i el regidor de Festes i Participació Ciutadana, Antoni Penya, acompanyats d’altres membres del Consistori i representants d’associacions locals han presentat les activitats que es podran gaudir a la ciutat des del pròxim 20 de juliol fins al 30 de juliol. «El fet de presentar el programa de festes a aquest indret, moltes vegades oblidat, és perquè volem que continuïn essent familiars, per a tothom i per fer carrer i continuar amb aquest esperit de fer poble», ha explicat Peña.


Enguany, al programa de festes, s’ha fet una mescla d’actes de molta acceptació, d’actes que s’han recuperat i d’algun acte nou. Així podem trobar la Cursa Ciclista Ciutat d’Inca, Trofeu Jaume Mestre o l’encontre de ball regional amb una llarga trajectòria, les noves berbenes de ball d’aferrat que es recuperen i la innovació principal que és el Senen’sierro. «Des de l’Ajuntament feim una crida a la participació, hem concentrat el gruix dels actes a l’horabaixa i el vespre per aprofitar la fresca d’aquestes hores perquè la gent ocupi els carrers i les places», ha esmentat Moreno.

Durant els 10 dies s’ha fet una programació a part, que, sota el nom de les Festetes d’Inca, agrupa tots els actes infantils i familiars que es podran gaudir a Inca. Els esports també tendran una presència especial, es recupera el Trofeu de Futbol Ciutat d’Inca amb un partit que enfrontarà el CE Constància i el RCD Mallorca. També es podrà gaudir de la Milla urbana Mateu Cañellas, el Torneig de Tenis Taula i el IX Torneig d’Escacs. Dins aquesta temàtica, i també amb vessant solidàri, hi haurà un partit de bàsquet adaptat per recaptar fons pel club DiscaEsports.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image