La plaça d’Orient ha estat l’escenari per a la presentació del programa de les festes patronals de Sant Abdon i Sant Senén a Inca. El batle Virgilio Moreno i el regidor de Festes i Participació Ciutadana Antoni Peña, acompanyats d’altres membres del consistori i representants d’associacions locals, han presentat les activitats de les quals es podrà gaudir a la ciutat des del pròxim 20 de juliol fins al 30 de juliol. «El fet de presentar el programa de festes en aquest indret, moltes vegades oblidat, és perquè volem que continuïn essent familiars, per a tothom i per fer carrer, i continuar amb aquest esperit de fer poble», ha explicat Peña.


Enguany, al programa de festes, s’ha fet una mescla d’actes de molta acceptació, d’actes que s’han recuperat i d’algun acte nou. Així podem trobar la Cursa Ciclista Ciutat d’Inca, Trofeu Jaume Mestre o l’encontre de ball regional amb una llarga trajectòria, les noves verbenes de ball d’aferrat que es recuperen i la innovació principal, que és el Senen’sierro. «Des de l’Ajuntament feim una crida a la participació, hem concentrat el gruix dels actes a l’horabaixa i el vespre per aprofitar la fresca d’aquestes hores perquè la gent ocupi els carrers i les places», ha esmentat Moreno.

Durant els 10 dies s’ha realitzat una programació a part que, sota el nom de les Festetes d’Inca, agrupa tots els actes infantils i familiars que es duran a terme a la ciutat. Els esports també hi tendran una presència especial, es recupera el Trofeu de Futbol Ciutat d’Inca amb un partit que enfrontarà el CE Constància i l’RCD Mallorca. A més, es podrà gaudir de la Milla Urbana Mateu Cañellas, el Torneig de Tennis de Taula i el IX Torneig d’Escacs. Dins aquesta temàtica, i també amb vessant solidari, hi haurà un partit de bàsquet adaptat per recaptar fons per al club DiscaEsports.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image