Coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, l’Ajuntament d’Inca ha llançat avui la pàgina web incaentitats.com. Aquesta plataforma neix amb la finalitat de crear un punt de trobada de totes les entitats i associacions que realitzen la seva feina al terme municipal d’Inca. “Obrim un portal per a totes les entitats inqueres per posar en valor el treball que estan realitzant a la nostra ciutat i per facilitar la creació de xarxa entre les associacions”, explica el regidor de participació, Andreu Caballero.
Així doncs, la finalitat d’incaentitats.com és que la ciutadania inquera conegui la tasca que realitzen totes les organitzacions al municipi i, així mateix, que les diferents associacions puguin intercanviar i treballar en xarxa. D’aquesta manera, el portal inclourà un directori amb una descripció i les dades de contacte de totes les organitzacions, associacions i entitats que ofereixen serveis a la capital del Raiguer. Es podrà accedir a la informació de cada entitat a través d’un llistat, organitzat per categories. En aquest sentit, cal destacar que cada associació serà la responsable de completar i publicar la informació a la seva fitxa de la pàgina web, amb el suport de l’equip de l’àrea de Participació. D’altra banda, la plataforma conté també un calendari d’esdeveniments a on apareixeran els actes que se celebrin a Inca, organitzats per les diferents entitats recollides a la web.
“Des de l’Ajuntament som conscients que les associacions i entitats desenvolupen un paper imprescindible dins la nostra ciutat. Per això, és important que la ciutadania conegui la tasca tan important que realitzen aquestes organitzacions i, sobretot, els serveis que ofereixen als inquers i inqueres”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

AGENDA