Comença ja el compte enrere pel Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que es commemora anualment el 25 de novembre. Un any més, des de l’Ajuntament d’Inca prepararan tot un complet programa d’actes per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de lluitar plegats contra aquesta xacra social.

Enguany, com a novetat, es durà a terme la Fira «Inca amb Veu de Dona», en el Claustre de Sant Domingo el dia 27 de novembre. «La nostra finalitat és establir un punt de trobada entre les dones emprenedores i entitats feministes d’Inca i la comarca per facilitar que es coneguin i impulsar sinergies», explica la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater.

Així doncs, la participació en aquesta fira està oberta a totes les dones que disposen d’un comerç o empresa, així com també a entitats feministes. Tot i que poden inscriure’s dones procedents de tota Mallorca, si es completa l’aforament tendran preferència les dones, empreses i associacions inqueres. El termini d’inscripcions finalitza el 15 d’octubre. Per apuntar-se és necessari contactar amb l’Espai de Dones d’Inca enviant un correu electrònic a igualtat@ajinca.net o telefonant al 667 646 638 o 677 806 732.

De forma paral·lela a la mostra d’empreses, artesania i entintats, es duran a terme actuacions musicals i tallers. «Volem reivindicar el paper de les dones en els diferents àmbits i donar a conèixer totes aquelles iniciatives que treballen per defensar els drets de les dones», assenyala Sabater.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image