Des de l’àrea de Policia s’ha començat una campanya de control de velocitat dels vehicles dins el nucli urbà d’Inca. L’objectiu és comprovar quines són les zones on es produeixen més infraccions per tal de dissenyar futures actuacions concretes per cada lloc. “Ja feia més de 7 anys que no es realitzava cap tipus d’inspecció a Inca pel fet que no es té cap aparell per mesurar la velocitat des de fa més de 15 anys, ara gràcies a l’Ajuntament de Marratxí ho podrem fer durant un temps”, ha explicat la regidora de Policia, Antonia Triguero.

Radar Inca

Durant els pròxims dies, aprofitant el radar mòbil, s’aniran realitzant controls a diferents carrers de la ciutat a diferents hores. La intenció de la Policia és, per una banda tenir unes dades fidedignes de zones on hi ha moltes queixes d’excés de velocitat i, a més, veure a llocs on hi ha massificacions puntals com les hores d’entrada o sortida dels centres escolars que la velocitat pot ser perillosa. “En cap moment es planteja aquesta campanya amb afany recaptatori, si no que serà part d’un estudi”, ha recordat Triguero. A més, la regidora, ha subratllat la importància de poder dibuixar les zones més conflictives dins la ciutat, perquè aquesta informació ajudarà a prevenir accidents.

Per part de la Policia Local s’ha recordat que, actualment, la velocitat permesa al nucli urbà és de 40 quilòmetres a l’hora.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image