Des de l’Àrea de Policia s’ha començat una campanya de control de velocitat dels vehicles dins el nucli urbà d’Inca. L’objectiu és comprovar quines són les zones on es produeixen més infraccions per tal de dissenyar futures actuacions concretes per a cada lloc. “Ja feia més de 7 anys que no es realitzava cap tipus d’inspecció a Inca pel fet que no es disposa de cap aparell per mesurar la velocitat des de fa més de 15 anys. Ara gràcies a l’Ajuntament de Marratxí ho podrem fer durant un temps”, ha explicat la regidora de Policia, Antonia Triguero.

Radar Inca

Durant els pròxims dies, aprofitant el radar mòbil, s’aniran realitzant controls a diversos carrers de la ciutat a diferents hores. La intenció de la Policia és, d’una banda, tenir unes dades fidedignes de zones on hi ha moltes queixes d’excés de velocitat i, a més, veure que a llocs on hi ha massificacions puntuals com les hores d’entrada o sortida dels centres escolars la velocitat pot ser perillosa. “En cap moment es planteja aquesta campanya amb afany recaptatori, sinó que serà part d’un estudi”, ha recordat Triguero. A més, la regidora ha subratllat la importància de poder dibuixar les zones més conflictives dins la ciutat, perquè aquesta informació ajudarà a prevenir accidents.

Per part de la Policia Local s’ha recordat que, actualment, la velocitat permesa al nucli urbà és de 40 quilòmetres per hora.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image