Enguany el LXXVII Trofeu Ciutat d’Inca introdueix com a novetat la celebració d’una prova nocturna. Aquesta és la sorpresa del Club Ciclisme Inca per a la present edició. El president del club, Pere Mulet, acompanyat pel Batle, Virgilio Moreno, i per Jaume Mestre, de la família del Trofeu Jaume Mestre a la combativitat, han presentat els trofeus de les diferents curses. «Fa uns mesos que estam fent feina per poder gaudir d’una competició que participen nins des de 7 anys fins a majors quasi professionals i de la que esperam que sigui molt participada», ha dit Mulet.


El pròxim dissabte 22 de juliol a partir de les 18 hores, al circuit urbà de l’avinguda Jaume II acollirà totes les proves per a ciclistes de tota Mallorca. A part de les diferents curses per categories, també se celebrarà el XXIV Trofeu Jaume Mestre. Aquest guardó premia a la combativitat a la prova. «El passat any va ser una gran disputa i esperam que enguany es repeteixi perquè aquest és l’esperit d’un esport com el ciclisme», ha dit Mestre.

El president del Club Ciclista Inca ha avançat que per la pròxima edició s’està treballant per trobar un circuit dins el cas urbà tal com va ser durant el Memorial Pere Bestard. La intenció és poder tenir un traçat de referència interessant pels participants.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image