Enguany el LXXVII Trofeu Ciutat d’Inca introdueix com a novetat la celebració d’una prova nocturna. Aquesta és la sorpresa del Club Ciclisme Inca per a la present edició. El president del Club Pere Mulet, acompanyat pel batle Virgilio Moreno i per Jaume Mestre, de la família del Trofeu Jaume Mestre a la combativitat, han presentat els trofeus de les diferents curses. «Fa uns mesos que estam fent feina per poder gaudir d’una competició en què prenen part nins des de 7 anys fins a majors quasi professionals i que esperam que sigui molt participada», ha afirmat Mulet.


El pròxim dissabte 22 de juliol a partir de les 18 hores, el circuit urbà de l’avinguda de Jaume II acollirà totes les proves per a ciclistes de tot Mallorca. A part de les diferents curses per categories, també se celebrarà el XXIV Trofeu Jaume Mestre. Aquest guardó premia la combativitat a la prova. «El passat any va ser una gran disputa, i esperam que enguany es repeteixi perquè aquest és l’esperit d’un esport com el ciclisme», ha declarat Mestre.

El president del Club Ciclista Inca ha avançat que per a la pròxima edició s’està treballant per trobar un circuit dins el casc urbà tal com va ser durant el Memorial Pere Bestard. La intenció és poder tenir un traçat de referència interessant per als participants.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image