La segona Fira d’Inca dedicada al món de l’oci, presenta com una de les novetats d’enguany la Fira d’Antiguitats. A l’acte de presentació hi han estat presents el Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater i el president dels Antiquaris d’Inca, José Antoni Romero. A aquesta edició hi participaran 4 antiquaris amb, principalment, mobles restaurats i alguns d’ells històrics. La mostra es complementarà amb tapes, vins i música a càrrec de Marino e Marini. “És una mancança que teníem a Inca i que suposa reivindicar la feina de l’antiquari, però també la feina del restaurador que la nostra ciutat ha tengut una llarga trajectòria”, ha comentat Sabater.

pres_firaantiquaris16

El claustre de Santo Domingo s’omplirà d’autèntiques peces d’art aquest cap de setmana. Des de canteranos a cadires o des de taules a capçaleres, es podran veure i comprar durant els pròxims dissabte i diumenge. “És important que la gent vegi que darrere tot això hi ha una feina artesana i que es poden recuperar objectes que formen part del patrimoni familiar inclús, alguns tenen un gran valor històric”, ha assegurat Romero. Aquesta Fira vol ser una primera passa per assentar-se i ser un lloc de referència dins l’illa. “Hem començat per una mostra modesta, però gràcies a l’empenta dels professionals creiem que es pot anar creixent i ser un impuls per a la nostra ciutat”, ha comentat Moreno.

Paral·lelament a la mostra, hi haurà paradetes de menjar i beure amb les que es posarà l’accent al producte local. S’espera, per part de l’organització que la Fira sigui un dels principals atractius d’aquest cap de setmana a Inca.

Compartir

ACTUALIDAD

AGENDA