El Cafè Inca Esment ha estat avui escenari de la presentació d’un nou cicle de conferències IncaBusiness, que arriba ja a la seva onzena edició. L’acte ha comptat amb la participació del batle d’Inca Virgilio Moreno, la regidora d’Innovació i Empresa María José Fernández, Pere Jiménez (IDI), Mavia Isern (CAEB), Àngela Martín (SECOT), Mar Nicolau (Activa’t Inca), Joan Noguera (Afedeco), Pep Nicolau (Associació de Comerciants d’Inca), Carmen Muñoz i Xisca Cunill (Esment), Antoni Moragues (Aprendre), Joan Coll, Cati Bestard i Patricia Felix (BNI).

“Amb aquesta onzena edició consolidam una iniciativa que va néixer amb la finalitat d’apropar al teixit comercial i empresarial d’Inca la realitat del món dels negocis i les darreres tendències en diferents camps. Enguany incorporam algunes novetats per continuar millorant i adaptar-nos a les necessitats i demandes dels empresaris inquers”, explica la regidora Fernández.

Així doncs, l’onzè cicle IncaBusiness arranca dia 16 de març amb la conferència de Laura Baena, fundadora del Club Malasmadres. Baena es pot considerar un gran exemple a seguir com a dona emprenedora. Ha donat veu a una generació de dones que romp estereotips i lluita per una maternitat real. Després, el 13 d’abril serà el torn de la taula rodona “Turisme sense platja”, que cerca repensar el model turístic i qüestionar-se. Es comptarà amb un planter d’experts per posar sobre la taula les principals idees i conceptes que regeixen el motor econòmic de Mallorca. També es donaran les claus per fomentar el turisme sense platja en una destinació turística tradicional i com es pot mesurar el seu èxit. Finalment, l’11 de maig el Mago More parlarà d'”El poder positiu del canvi”. L’objectiu de la xerrada és aprendre a introduir imaginació, innovació i creativitat en els processos de producció, per millorar en competitivitat.

Per la seva part, el batle Moreno ha agraït el compromís, la participació i la implicació de totes aquelles persones, entitats i associacions que des de la primera edició han apostat per IncaBusinnes i han contribuït per tal que aquesta iniciativa es posicioni com a referent a Mallorca. “És important l’interès dels empresaris, comerciants o restauradors per accedir a nous coneixements i eines, ja que suposa un avanç no només per a ells, sinó per a Inca com a ciutat”, ha comentat Moreno.

Per altra banda, entre els mesos de març i juny es duran a terme les càpsules formatives. Es tracta d’accions molt focalitzades a l’aprenentatge i amb temàtiques molt especialitzades. En aquesta acció es parlarà des de transformació digital fins a eines com el CRM, o des dels envasos de plàstic fins al comerç electrònic. També hi haurà una sessió de treball en xarxa (networking), que és una de les activitats més demandades pels participants.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image