2 de juliol de 2017

SZG BIG BAND

 

La SZG Big Band, formada a l’any 2017, amb una alineació que compta amb alguns dels músics més prolífics de Mallorca, debuta a l’IncaJazz 2017 amb una filosofia d’oferir un perfil nou al panorama musical balear amb el seu aclaparador directe i les seves col·laboracions d’artistes consagrats, com el primer convidat, Toni Vaquer, que va finalitzar els seus estudis a la prestigiosa Berkley dels Estats Units.

 

La big band SZG es tracta d’una agrupació que compta amb 5 saxòfons, 4 trombons, 4 trompetes, guitarra, baix, teclat i bateria. Les big bands es van popularitzar els anys 30 i 40, i en la dècada dels anys 90 van tornar a agafar força. Doncs la SZG, que està integrada per músics destacats del panorama musical, interpretaran les peces més característiques del gènere, amb identitat pròpia. Sense dubte, un viatge dins el món musical del jazz, de la mà d’aquesta agrupació que ens transportarà al llarg del temps.

 

9 de juliol de 2017

RICHARD VINTON

 

Richard Vinton (Florida, EEUU, 1958) és un pianista, arranjador i educador que viu a Mallorca fa més de 20 anys. Ha estudiat al New England Conservatory of Boston i compta amb un Màster de Música per la University of Miami. Ha cursat estudis de piano al Berklee College of Music, té estudis superiors de música. Ha treballat amb The Mavericks i Tony Bennett. Ja a Mallorca ha col·laborat amb The Drifters de Son Amar, Come Fly with Me en el Gran Casino de Mallorca, Centre Stage Productions, Michelle McCain, Jaime Anglada, Conxa Buika, Cap Pela i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

 

Ens proposa una barreja de temes propis del seu disc Songs Without Words, estàndars de jazz i temes de rhythm-and-blues. I estarà acompanyat dels músics Miquel Ramon, al saxòfon tenor; Toni Cuenca, contrabaix; i Salvador Font, a la bateria, tots ells més que coneguts al panorama musical.

 

16 de juliol de 2017

ENRIQUE OLIVER

 

Saxofonista nascut a Màlaga, estudia al Conservatori “Manuel Carra”, als 16 anys es comença a interessar pel jazz i pren classes amb E. Aurignac, Arturo Serra i Dimitiri Skidanov. Al 2005 es trasllada a Barcelona, i ràpidament comença a treballar de manera assídua a locals i festivals amb destacats músics de l’escena catalana. Ha col·laborat en més de 30 enregistraments. Ha actuat als festivals més importants de jazz d’Espanya, així com a d’altres d’Europa, Estats Units, Sud-amèrica i Àfrica del Nord. En aquesta ocasió tendrem ocasió d’escoltar-lo amb el seu quintet.

 

23 de juliol de 2017

INCAJAZZ REUNION

 

El grup Incajazz Reunion es tracta d’una iniciativa que sorgeix de l’interès per oferir la possibilitat als músics inquers o amb alguna vinculació amb Inca de mostrar la seva música dins l’estil del jazz.

 

Des de l’Ajuntament d’Inca, i la seva Àrea de Cultura, es vol apostar pels creadors i artistes locals, i bona prova d’això és aquesta oportunitat. En aquesta ocasió els músics que ens oferiran el seu millor jazz són Alberto Moreno, saxofonista i director de l’Escola de Música Jaume Albertí; Pep Garau, trompeta i professor d’improvisació; Toni Beltrán, percussionista i professor de l’Escola de Música Jaume Albertí; Toni Mora, piano, mallorquí i estudiant al Liceu de Barcelona; i Marko Lohikary al contrabaix, molt relacionat també amb els músics anteriors.

 

Sense dubte una proposta molt interessant amb músics del panorama local.

 

Entrada: 2 € de donatiu a favor d’un projecte musical amb la Fundació Es Garrover.

Compartir

Newsletter Image