FORMACIÓ I OCUPACIÓ

L’Àrea de Formació i Ocupació posa a l’abast de la seva ciutadania programes de formació i/o ocupació amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones beneficiàries i, per tant, les seves possibilitats d'inserció laboral.

Competències:

 • Gestió de les polítiques actives d’ocupació d’Inca
 • Desenvolupament econòmic local vinculat a les polítiques actives del treball i mitjançant el foment de l’ocupació en el teixit empresarial i industrial de la ciutat
 • Inserció i millora laboral: intermediació, orientació i formació
 • Anàlisi de la cojuntura laboral: dades d’ocupació, atur i demandes del mercat laboral
 • Gestió de programes de foment de l’ocupació, de formació professional per a l’ocupació i d’altres d’activitats formatives ocupacionals
 • Coordinació de la Mesa per al foment de l’ocupació

 

 

CONTACTE

Carrer del General Luque, 223
Telèfon: 971 50 77 50
formacio@incaciutat.com

Horari d'atenció públic: de 9 a 14 h

PROJECTES

 1. FORMACIÓ DUAL SECTORS ESTRATÈGICS

  Programes de formació dirigits a persones menors de 30 anys. Combinen la formació al Centre de Formació i Ocupació de l’Ajuntament amb l’activitat laboral dins l’empresa, dins el marc d’un contracte de formació en alternança. L’àrea de Formació i Ocupació realitza projectes de formació dual en el sector de la fusteria i el moble.

 2. PROGRAMES MIXTS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ JOVE

  Programes de formació dual dirigits a persones menors de 30 anys, desocupades, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil en la modalitat de formació en alternança. Combinen la formació teòrica-pràctica en el Centre de Formació i Ocupació amb l’activitat laboral a les diferents àrees de l’Ajuntament, en funció de l’especialitat i dins el marc del contracte de formació i aprenentatge. L’objecte d’aquests programes és millorar les aptituds i les competències professionals de les persones que hi participen alhora que es duen a terme projectes d’interès general o social.

  Actualment s’està executant un projecte de fusteria dirigit a joves, dos projectes d’administratiu/va, i un projecte d’electricitat dirigit a majors de 30 anys.

 3. PROJECTES MIXTS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ

  Projectes de formació dual dirigits a persones majors de 30 anys, desocupades, en la modalitat de formació en alternança. Combinen formació teòrica-pràctica en el Centre de Formació i Ocupació amb l’activitat laboral a les diferents àrees de l’Ajuntament, en funció de l’especialitat i dins el marc del contracte de formació i aprenentatge. L’objecte d’aquests programes és millorar les aptituds i les competències professionals de les persones que hi participen alhora que es duen a terme projectes d’interès general o social.

 4. SOIB JOVES QUALIFICATS

  Programa destinat a la contractació de persones majors de 18 anys i menors de 30, desocupades, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, que reuneixin els requisits per poder signar un contracte en pràctiques, per executar obres o serveis d’interès social dins el nostre municipi.

 5. SOIB REACTIVA

  Projectes de contractació amb una durada de 6 mesos dirigit a persones desocupades. Hi ha una línia dirigida a joves i una altra dirigida a persones majors de 30 anys i aturades de llarga durada.

NOTÍCIES RELACIONADES

Newsletter Image