L’Ajuntament assumirà la gestió i farà compensacions als socis que tenen abonaments ja pagats per als propers mesos

L’Ajuntament d’Inca vol millorar de forma important la qualitat del servei que es presta a les piscines municipals de Crist Rei. Amb aquesta voluntat assumirà directament la gestió de les piscines després que finalitzi la concessió vigent fins al moment envers el club Sportinca.

Per poder fer aquest salt de qualitat i atendre els ciutadans de forma correcta l’Ajuntament es veurà obligat a tancar les piscines a partir del 30 de juny i fins al 15 de setembre. En aquest termini de temps es duran a terme diferents feines de reparació de l’edifici i de millora de l’equipament interior.

De la mateixa manera es prepararà un nou programa d’activitats més apropat als serveis que usa cada persona i es realitzarà el pla per contractar el personal que prestarà els diferents serveis, des de l’atenció al públic fins a les classes de natació o d’activitats dirigides.

Per tal de compensar les molèsties als socis l’Ajuntament ha adoptat dues mesures diferents.

En el cas dels usuaris del servei de piscina que tenguin pagada la seva quota mensual més enllà del 30 de juny, se’ls respectarà el servei. Durant els mesos de tancament i com a alternativa podran utilitzar la piscina municipal del Poliesportiu Mateu Cañellas. A partir del mes de setembre podran usar de nou les piscines cobertes.

En el cas dels usuaris d’activitats dirigides i de fitnes que tenguin pagada la seva quota mensual més enllà del 30 de juny, se’ls compensarà a través d’un ús d’aquestes activitats igual als mesos que tengui abonats per endavant.

L’Àrea d’Esports municipal ha indicat que es posarà en contacte un per un amb tots els socis de les piscines per remete’ls aquesta informació, després de disposar ja de les bases de dades dels usuaris.

En qualsevol cas, des d’aquest moment, la regidora Catalina Coll ha explicat que “ens posam a la total disposició dels ciutadans per atendrer qualsevol petició o suggeriment tant via telefònica, personalment com a través de les xarxes socials”.

Coll ha manifestat que “les piscines quan reobrin per setembre oferiran el servei de qualitat que es mereixen els inquers“.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image