El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha signat els documents que organitzen les diferents àrees municipals i les delegacions que es fan cap als regidors que componen l’equip de govern municipal. D’aquesta manera, el consistori comptarà com a primera tinenta de batle amb Maricarmen Oses; segona tinenta de batle, Alice Weber; i com a tercer tinent de batle, amb Sebastià Oriol. Així mateix, s’ha fet una profunda modificació de la nomenclatura dels departaments amb l’objectiu d’acostar-los a les necessitats actuals dels inquers i de la ciutat.

Govern Municipal Inca
L’Àrea de Serveis, Espai Públic i Transició Energètica serà gestionada per Maricarmen Oses. L’Àrea d’Educació, Promoció de la Cultura i Memòria Democràtica té com a gestora Alice Weber. L’Àrea d’Esports, Mobilitat i Bon Govern anirà a càrrec de Sebastià Oriol. La gestió de l’Àrea d’Igualtat, Salut i Patrimoni Industrial serà a càrrec d’Antònia Maria Sabater. Les àrees de Promoció de la Ciutadania, Fires i Dijous Bo tendran com a encarregat Antoni Peña. Maria Antònia Pons estarà al capdavant de l’Àrea de Drets Socials i Gent Gran. L’Àrea de Mercats, Innovació i Empresa serà dirigida per María José Fernández. El gestor de l’Àrea d’Economia Local i Comunicació Social serà Miguel Ángel Cortès. El regidor Andreu Caballero serà l’encarregat de dur la gestió de l’Àrea de Participació, Habitatge i Model de Ciutat. Finalment, l’Àrea de Treball, Medi Ambient i Benestar Animal serà gestionada per Biel Frontera.

D’aquesta manera l’equip de govern començarà amb la seva tasca tot d’una perquè la gestió sigui al més àgil possible. Ja ha s’ha conformat el que serà la Junta de Govern per donar continuïtat al dia a dia de l’Ajuntament. Ara s’obre un període de 20 dies per convocar una sessió plenària per donar conformitat a totes les distribucions de departaments, juntes i altres òrgans de govern municipal.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image